30 meter högt kors mitt i Sverige
Bli medlem eller köp 1 cm av korset.  
NY UNIK CD till alla som betalar årets medlemsavgift.
 
*) Alla medlemmar (nya som gamla) som betalar medlemsavgiften på 450 kronor för år 2016 (1000 kr för företag) får premien:
 * En NY unik CD "Sånger om korset 2" där kända kristna artister sjunger sånger om korset. 
 
Eller köp 1 cm av korset för 1000 kr och få ett ägarrättsbevis samt en plakett med namn, ort och år för gåvan uppsatt på en gåvotavla i kapellet vid korset (gäller vid första gåvotillfället)       
cd-framsida.JPG   (bild på gamla CD'n )

TACK alla NI fantastiska människor som vi fick förmånen att träffa under Awakening Scandinavia 2016 på Freends arena i Stockholm, helgen 28-30/10. Det var hur kul som helst att få möta Er. Tack för uppmuntrande ord och tack för Era förböner.

Ni som kanske fick informatinen om korset i Hassela för första gången, ett riktigt STORT och VARMT välkommen hit att ta del av informationen om detta på denna hemsida, och vi hoppas ni vill bli en del av vår vision, genom att bli medlem i föreningen. Läs mer om att bi medlem här :) 

TACK också till er trogna medlemmar och gåvogivare. Vi tror det betyder mer än vi kan förstå att vara med och stötta  detta unika och speciella projekt, och vi är SÅ GLADA att Ni alla står med oss i detta arbete. Vi vill överösa Er alla med Guds välsignelser och värmande kärlek. TACK !!

För mer information

om Korset i Hassela och föreningen S:t Staffan ring/sms 070-754 80 20; 076-33 99 739 eller maila på adress korsetihassela@gmail.com

Du hittar oss också på facebook.  -->                      NY mailadress   korsetihassela@gmail.com

Rent vatten - en mänsklig rättighet

Föreningen Korset och S:t Staffans kapell nu går in i ett projekt som drivs av SolarWave.

Målet är att finansiera en vattenreningsanläggning så att att eleverna vid Serena Nursery & Primary School i Kampala Uganda får tillgång till rent, drickbart och säkert vatten. 


TACK till alla ER som besökte vårt informationsbord under Awakening Scandinavia 2016 på Friends Arena

 


Varför är korset så viktigt?

Vi ser hur människor i vår omgivning famlar efter sanningen, och söker än här och än där. Att då gömma undan den tydligaste symbolen för det kristna kärleksbudskapet, KORSET, hur högt Gud älskade världen så att Han själv var villig att betala det högsta priset för att, en gång för alla göra vägen till frihet och sanning möjlig att finna för ALLA människor.