Årsmöte 2018

ALLA medlemmar är varmt välkomna på ÅRSMÖTET den 14 Maj 2018 kl 18:00 på Hasselagården i Hassela. Sedvanliga förhandlingar kommer att hållas där samt att vi även får lyssna till extra intressant information om det vattenprojekt som vi är med och stöttar.

I samband med kallelsen till ÅRSMÖTET bifogades även inbetalningskort för årets (2018) medlemsavgift som är 450 kr/år för privatpersoner och 1.000 kr/år för företag och föreningar. Har du inte hunnit betala eller om du inte haft möjlighet att betala än, är du ändå givetvis välkommen på årsmötet.

TACK för allt Ert stöd.

Betydelsen av att det finns ett 30 meter högt kors placerat i Sveriges geografiska mitt blir allt viktigare och viktigare i Sverige. Vi lever i en tid då budskapet om korset vill tonas ned och förminskas, och där till och med kyrkor plockar ned korset för att inte vara till anstöt !!!  NU! är det hög tid att tala om korsets betydelse och om vad Jesus gjorde på korset för DIN OCH MIN skull. Korset är ett SEGERTECKEN och ger oss hopp och tro om en fantastisk framtid och kraft att verka redan idag.

TACK ALLA NI …..

 

som under 2018 gav en gåva till

S:t Staffans Vattenprojekt-

en insamling till små och mycket effektiva vattenreningsanläggningar från SolarWave

 

-Visste du att 800 barn under 5 år dör varje dag för att de druckit smutsigt vatten

-Men nu kan 1.200 elever och drygt 200 lärare vid en skola i Kampala i Uganda dricka rent vatten tack vare de gåvor som samlades in under 2017 o 2018


VÄLKOMMEN till julaftonens störst höjdpunkt. Kl 23:30 samlas vi vid korset i Hassela och firar att "EN STJÄRNA TÄNDS"  Låt den här natten bli en natt när det får tändas en stjärna i ditt liv


GDPR (General Data Protection Regulation), eller Allmänna dataskyddsförordningen som den faktiskt heter på svenska, är en gemensam lag i EU. Kortfattat går det ut på att du har rätt att veta hur dina uppgifter blir hanterade hos oss.

HÄR kan du läsa om vår personuppgiftspolicy.