BG för hjälparbete

Föreningen St Staffan har nu öppnat ett extra BankGiro specifikt för vårt hjälparbete.

BG   372-9902

Ange alltid till vilket ändamål du vill att pengarna skall gå

Vårt ordinarie BG nummer  

BG  5756-9790   fungerar precis som vanligt.

Ange även där alltid vilket ändamål pengarna avser, om det är medlemsavgeift, gåva, hyra av kapell eller annat, 

Det är för att på ett enklare sätt kunna hantera gåvor till vårt hjälparbete som vi öppnat ett nytt separat BG-nummer till detta. Skulle det komma in pengar på vårt ordinarie BG-nummer, som är avsett för hjälparbetet, så för vi givetvis över detta manuellt till rätt BG-nummer...(och vice versa)

Tack alla Ni fantastiska människor som stöder vårt arbete på olika sätt. Vi känner oss välsignade i detta projekt både på hemmaplan med att göra korset budskap känt för alla människor, om den fullkomliga kärleken från Gud, som ger oss alla möjlighet att försonas med vår skapare GENOM det offer som Jesus gjorde, nämnligen att han frivilligt gav sitt liv för din och min skull, där på Golgata kors.   " Det är fullbordat! " När vi förstår innebörden av detta verk så kommer det att förändra vår syn på livet. 

Men även genom att göra Korsets budskap till en verklighet i ALLAS våra liv genom att ÄLSKA SIN NÄSTA som sig själv. Vårt hjälparbete är en del av detta.  Ingen av oss kan hjälpa alla, men ALLA kan hjälpa någon.

Än en gång.... ett STORT TACK för ditt engagemang 

VÄLKOMMEN till julaftonens störst höjdpunkt. Kl 23:30 samlas vi vid korset i Hassela och firar att "EN STJÄRNA TÄNDS"  Låt den här natten bli en natt när det får tändas en stjärna i ditt liv


GDPR (General Data Protection Regulation), eller Allmänna dataskyddsförordningen som den faktiskt heter på svenska, är en gemensam lag i EU. Kortfattat går det ut på att du har rätt att veta hur dina uppgifter blir hanterade hos oss.

HÄR kan du läsa om vår personuppgiftspolicy.


Varmt välkommen till NATIONALDAGSBÖNEN Onsdag 6 Juni 2018 kl 16:00 vid korset i Hassela. I år kommer även Patrik Sandberg, Sverigebönens nationelle ledare, att medverka. 

Vi välkomnar DIG även till den efterföljande samlingen kl 18:00 då det blir både förkunnelse och lovsång.

Samlingarna kommer även att direktsändas på Kanal10  !!