Bönetåg för Sverige

FREDAGEN den 4:e december 2015  kl 19:00  samlas vi vid det 30 meter höga S:t Staffanskorset, vid Sveriges mittpunkt, tillsammans med BÖNETÅGETS böneteam för Sveriges landskap, för att be för vårt land och för vårt landskap Hälsingland.

Ett tillfälle där vi kan mötas inför vår Gud i lovsång och tillbedjan, och be för Hälsingland såsom Herren leder

VÄLKOMMEN att vara med och göra skillnad! 

Bibelns ord uppmanar oss att be för vårt land och de styrande, likväl som vi skall be för våra nära och kära. 

Så här skriver Anette Larsson på Bönetågets hemsida "Det finns så många böneintiativ i Sverige. Bl. a. Bönetåget som varit verksamt i 10 år. Men det verkar också som om Herren mobiliserar bedjarna mer och mer. Och att vårt land behöver förbön och omvändelse, kan vi se på många områden. Och i sin nåd manar Gud oss att samverka med Honom".

Denna kväll erbjuds vi be speciellt för vårt lanskap.      

Läs mer om deras arbete på  www.bonetaget.se 

Prayerteam_for_Sweden.JPG

TACK ALLA NI …..

 

som under 2018 gav en gåva till

S:t Staffans Vattenprojekt-

en insamling till små och mycket effektiva vattenreningsanläggningar från SolarWave

 

-Visste du att 800 barn under 5 år dör varje dag för att de druckit smutsigt vatten

-Men nu kan 1.200 elever och drygt 200 lärare vid en skola i Kampala i Uganda dricka rent vatten tack vare de gåvor som samlades in under 2017 o 2018


VÄLKOMMEN till julaftonens störst höjdpunkt. Kl 23:30 samlas vi vid korset i Hassela och firar att "EN STJÄRNA TÄNDS"  Låt den här natten bli en natt när det får tändas en stjärna i ditt liv


GDPR (General Data Protection Regulation), eller Allmänna dataskyddsförordningen som den faktiskt heter på svenska, är en gemensam lag i EU. Kortfattat går det ut på att du har rätt att veta hur dina uppgifter blir hanterade hos oss.

HÄR kan du läsa om vår personuppgiftspolicy.