Julfirande 2015

VÄLKOMMEN till en annorlunda upplevelse.

JULAFTONSNATTEN 24/12 2015 kl 23:30 samlas vi vid S:t Staffans kors och kapell för att fira denna fantastiska händelse att världens frälsare föddes genom jungfru Maria och att hela skapelsen genom detta mirakel kan få upprättelse och bli räddad till ett evigt liv i gemenskap med vår skapare. Jesus, Guds son, är vägen till GUD. Han är sanningen och han ÄR livet.

Mitt i den svenska julnatten kommer du att få ta del av Guds ord genom både sång och tal. Vi tänder även JULSTJÄRNAN på S:t Staffans kapell. Föreningen bjuder på varm glögg och pepparkakor. Vi vill önska ALLA MEDLEMMAR i föreningen S:t Staffans Kapell en RIKTIGT GOD OCH VÄLSIGNAD FRIDFULL JUL !

TACK ALLA NI …..

 

som under 2018 gav en gåva till

S:t Staffans Vattenprojekt-

en insamling till små och mycket effektiva vattenreningsanläggningar från SolarWave

 

-Visste du att 800 barn under 5 år dör varje dag för att de druckit smutsigt vatten

-Men nu kan 1.200 elever och drygt 200 lärare vid en skola i Kampala i Uganda dricka rent vatten tack vare de gåvor som samlades in under 2017 o 2018


VÄLKOMMEN till julaftonens störst höjdpunkt. Kl 23:30 samlas vi vid korset i Hassela och firar att "EN STJÄRNA TÄNDS"  Låt den här natten bli en natt när det får tändas en stjärna i ditt liv


GDPR (General Data Protection Regulation), eller Allmänna dataskyddsförordningen som den faktiskt heter på svenska, är en gemensam lag i EU. Kortfattat går det ut på att du har rätt att veta hur dina uppgifter blir hanterade hos oss.

HÄR kan du läsa om vår personuppgiftspolicy.