Julfirande 2015

VÄLKOMMEN till en annorlunda upplevelse.

JULAFTONSNATTEN 24/12 2015 kl 23:30 samlas vi vid S:t Staffans kors och kapell för att fira denna fantastiska händelse att världens frälsare föddes genom jungfru Maria och att hela skapelsen genom detta mirakel kan få upprättelse och bli räddad till ett evigt liv i gemenskap med vår skapare. Jesus, Guds son, är vägen till GUD. Han är sanningen och han ÄR livet.

Mitt i den svenska julnatten kommer du att få ta del av Guds ord genom både sång och tal. Vi tänder även JULSTJÄRNAN på S:t Staffans kapell. Föreningen bjuder på varm glögg och pepparkakor. Vi vill önska ALLA MEDLEMMAR i föreningen S:t Staffans Kapell en RIKTIGT GOD OCH VÄLSIGNAD FRIDFULL JUL !

VÄLKOMMEN till julaftonens störst höjdpunkt. Kl 23:30 samlas vi vid korset i Hassela och firar att "EN STJÄRNA TÄNDS"  Låt den här natten bli en natt när det får tändas en stjärna i ditt liv


GDPR (General Data Protection Regulation), eller Allmänna dataskyddsförordningen som den faktiskt heter på svenska, är en gemensam lag i EU. Kortfattat går det ut på att du har rätt att veta hur dina uppgifter blir hanterade hos oss.

HÄR kan du läsa om vår personuppgiftspolicy.


Varmt välkommen till NATIONALDAGSBÖNEN Onsdag 6 Juni 2018 kl 16:00 vid korset i Hassela. I år kommer även Patrik Sandberg, Sverigebönens nationelle ledare, att medverka. 

Vi välkomnar DIG även till den efterföljande samlingen kl 18:00 då det blir både förkunnelse och lovsång.

Samlingarna kommer även att direktsändas på Kanal10  !!