NATIONALDAGSBÖN 2018

Varmt välkommen till NATIONALDAGSBÖNEN Onsdag 6 Juni 2018 kl 16:00 vid korset i Hassela. I år kommer även Patrik Sandberg, Sverigebönens nationelle ledare, att medverka. 

Vi välkomnar DIG även till den efterföljande samlingen kl 18:00 då det blir både förkunnelse och lovsång.

Samlingarna kommer även att direktsändas på Kanal10  !!

Här är några av de som kommer att medverka under dagens samlingar 

Patrik Sandberg (Sverigebönen), Ulf Christiansson (sångare/musiker/predikant), Philip Christiansson (sångare/musiker/predikant... bara några år yngre :), Peter Fagerhov (pastor), Ruben Agnarsson (tf chefredaktör, författare), Gert-Ove Liw (pastor), Stefan Salomonsson (pastor), NKC Whorship (Lovsångsband), Irene Andersson (sång)

Vi vill verkligen uppmana dig att komma till årets nationaldagsbön vid korset i Hassela. Sverige behöver vända om och är i behov av våra förböner mer än nånsin. Vårt land ligger i vågskålen och det finns anspråk från olika håll som vill avgöra vår nations framtid. Vi har hört militanta ateister kräva förbud på kristna friskolor, andra grupper kräver ökat inflytande från Islam bla via böneutrop. Men Sverige, som har ett kristet arv sen mer än 1000 år, är en kristen nation byggd på kristna värderingar och skall så förbli. Vår nationalsymbol, flaggan med ett gult kors och en blå bakgrund, står för den välsignelse som det kristna evangeliet har betytt för vårt land. Var med och värna om detta och stå upp för evangeliet och dess budskap denna dag. Ditt engagemang gör skillnad i Sverige. Vi vill lyfta fram budskapet om korset som den plats där Guds nåd och kärlek är tillgänglig för ALLA människor.

Gud välsigna dig !!

VÄLKOMMEN TILL EN FANTASTISK DAG  !!

KANAL 10 DIREKTSÄNDER FRÅN SAMLINGARNA

TACK ALLA NI …..

 

som under 2018 gav en gåva till

S:t Staffans Vattenprojekt-

en insamling till små och mycket effektiva vattenreningsanläggningar från SolarWave

 

-Visste du att 800 barn under 5 år dör varje dag för att de druckit smutsigt vatten

-Men nu kan 1.200 elever och drygt 200 lärare vid en skola i Kampala i Uganda dricka rent vatten tack vare de gåvor som samlades in under 2017 o 2018


VÄLKOMMEN till julaftonens störst höjdpunkt. Kl 23:30 samlas vi vid korset i Hassela och firar att "EN STJÄRNA TÄNDS"  Låt den här natten bli en natt när det får tändas en stjärna i ditt liv


GDPR (General Data Protection Regulation), eller Allmänna dataskyddsförordningen som den faktiskt heter på svenska, är en gemensam lag i EU. Kortfattat går det ut på att du har rätt att veta hur dina uppgifter blir hanterade hos oss.

HÄR kan du läsa om vår personuppgiftspolicy.