NATIONALDAGSBÖN 2018

Varmt välkommen till NATIONALDAGSBÖNEN Onsdag 6 Juni 2018 kl 16:00 vid korset i Hassela. I år kommer även Patrik Sandberg, Sverigebönens nationelle ledare, att medverka. 

Vi välkomnar DIG även till den efterföljande samlingen kl 18:00 då det blir både förkunnelse och lovsång.

Samlingarna kommer även att direktsändas på Kanal10  !!

Här är några av de som kommer att medverka under dagens samlingar 

Patrik Sandberg (Sverigebönen), Ulf Christiansson (sångare/musiker/predikant), Philip Christiansson (sångare/musiker/predikant... bara några år yngre :), Peter Fagerhov (pastor), Ruben Agnarsson (tf chefredaktör, författare), Gert-Ove Liw (pastor), Stefan Salomonsson (pastor), NKC Whorship (Lovsångsband), Irene Andersson (sång)

Vi vill verkligen uppmana dig att komma till årets nationaldagsbön vid korset i Hassela. Sverige behöver vända om och är i behov av våra förböner mer än nånsin. Vårt land ligger i vågskålen och det finns anspråk från olika håll som vill avgöra vår nations framtid. Vi har hört militanta ateister kräva förbud på kristna friskolor, andra grupper kräver ökat inflytande från Islam bla via böneutrop. Men Sverige, som har ett kristet arv sen mer än 1000 år, är en kristen nation byggd på kristna värderingar och skall så förbli. Vår nationalsymbol, flaggan med ett gult kors och en blå bakgrund, står för den välsignelse som det kristna evangeliet har betytt för vårt land. Var med och värna om detta och stå upp för evangeliet och dess budskap denna dag. Ditt engagemang gör skillnad i Sverige. Vi vill lyfta fram budskapet om korset som den plats där Guds nåd och kärlek är tillgänglig för ALLA människor.

Gud välsigna dig !!

VÄLKOMMEN TILL EN FANTASTISK DAG  !!

KANAL 10 DIREKTSÄNDER FRÅN SAMLINGARNA

 

Årsmöte i Föreningen Korset och S.t Staffans Kapell 26/8 2020.

 

LÄS VIDARE VIKTIG INFORMATION NEDAN

 


Däremot kommer vi att sända en kort hälsning den 6/6 kl 16:00 via KANAL10,  samt att samlingen vid korset från 2018 kommer att återutsändas efter denna hälsning.
Vi följer de rekomendationer som för närvarande gäller ang offentliga samlingar på max 50 personer och måste därför meddela beslutet att ställa in årets gemensamma saling vid korset, då vi i regel brukar vara 100-tals personer som samlas.

Samling kring Korset i Hassela 9-11 aug 2019

Välkommen till en bönemanifestation som sker vid korsets fot, i Sveriges geografiska mitt. Arrangör är Sverige7:14 

Fredag 9 aug  kl 19:00

Lördag 10 aug kl 07:00 , 10:00 , 14:00 och 18:00

Söndag 11 aug kl 07:00 , 10:00 och 14:00  (Under söndagen uppmanas till fasta för alla som kan)

Läs mer på www.sverige714.se