Nationaldagsbön vid korset 6/6 2020 inställd

Däremot kommer vi att sända en kort hälsning den 6/6 kl 16:00 via KANAL10,  samt att samlingen vid korset från 2018 kommer att återutsändas efter denna hälsning.
Vi följer de rekomendationer som för närvarande gäller ang offentliga samlingar på max 50 personer och måste därför meddela beslutet att ställa in årets gemensamma saling vid korset, då vi i regel brukar vara 100-tals personer som samlas.

Vi vill också uppmuntra dig att ta en personlig vandring tillsammans med Jesus.  ( Gärna upp till korset om du har möjlighet.) Har du själv ännu inte börjat gå tillsammans med honom, så är det en bra tid nu att ta första steget. Han vill nämnligen ingenting annat än att slå följe med dig på din vandringsväg. Han som själv betalade priset med sitt eget liv för att du och jag skulle få det tillbaka. Han öpppnade vägen tillbaka till pappa Gud, när han hängande på korset proklamerade "-Det är fullbordat!"

Jesus beskriver det själv så här "-Jag är vägen, sanningen och livet! Ingen kommer till Fadern utom genom mig". Första steget är att ta emot Jesus som din Herre. "Om DU i ditt hjärta tror och med din mun bekänner att Jesus är din Herre, då blir du räddad (frälst)". Detta är så lätt att det nästan verkar bli svårt för en del som vill klara av allt själv, men för den som tror börjar livets viktigaste vandring. Gud Välsigne Dig !! 

ÄNTLIGEN kan vi samlas tillsammans vid korset

VÄLKOMMEN på Sveriges nationaldag den 6/6 2022 kl 16:00

Då skall vi be för vårt land mm 

JONNY & ÅSA FOGLANDER mfl medverkar

Tag gärna med fikakorg och egen stol (det finns bänkar men räcker nog inte till alla)


 

Den 1/7 2021 är det 10 år sedan korset restes

Den 2/7 2021 är det 10 år sedan området ”invigdes”

Den 3/7 2021 är det 10 år sen korset invigdes.

Därför blev det en jubileumsdag lördagen den 3/7 2021.

Karl-Gustav Severin och Olof Edsinger deltog denna fantastiska dag 


Vi kunde åter igen samlas tillsammans för att be för vårt land

Tack till  alla som deltog på olika vis. Gud hör bön

B så får du C