Påskvandring 2014

Långfredagen den 18 april kl 19:00 anordnades en påskvandring upp till korset där det hölls en Gudstjänst.

 

Det blev en minnesrik samling där vi alla samlades vid vägen nedanför korset och vandrade i ett gemensamt tåg upp mot korset. Nytt för i år var att det var en kort dramatisering av ett par händelser längs vandringen upp mort korset.

Först var det Pontius Pilatus som lät oss veta lite om bakgrunden till det som var på väg att ske. Lite längre upp längs korsvägen, strax nedanför korset, kommer Simon från Kyrene och Maria springande ned mot oss och stannar för att berätta om vad de har fått varit med och bevittnat.    Men det var våra sjukdomar han bar, våra smärtor tog han på sig, medan VI höll honom för att vara hemsökt, slagen av Gud och pinad. Jes 53:4        Och våra synder BAR han i sin kropp upp på korsets trä, för att vi skulle dö bort från synderna och leva för rättfärdigheten. Och genom hans sår har ni blivit botade. Ni var som vilsegångna får, men nu har ni vänt om till era själars herde och vårdare  1 Pet 2:24-25

Uppe vid korset blev des så en kotare Långfredags-gudstjänst

Samlingen avslutades med en lättare fika.

Pskvandr_no1.jpgPskvandr_2014_no2.jpgKapellet.jpg

VÄLKOMMEN till julaftonens störst höjdpunkt. Kl 23:30 samlas vi vid korset i Hassela och firar att "EN STJÄRNA TÄNDS"  Låt den här natten bli en natt när det får tändas en stjärna i ditt liv


GDPR (General Data Protection Regulation), eller Allmänna dataskyddsförordningen som den faktiskt heter på svenska, är en gemensam lag i EU. Kortfattat går det ut på att du har rätt att veta hur dina uppgifter blir hanterade hos oss.

HÄR kan du läsa om vår personuppgiftspolicy.


Varmt välkommen till NATIONALDAGSBÖNEN Onsdag 6 Juni 2018 kl 16:00 vid korset i Hassela. I år kommer även Patrik Sandberg, Sverigebönens nationelle ledare, att medverka. 

Vi välkomnar DIG även till den efterföljande samlingen kl 18:00 då det blir både förkunnelse och lovsång.

Samlingarna kommer även att direktsändas på Kanal10  !!