Påskvandring 2015

LÅNGFREDAGEN (3/4 2015)  kl  19:00   samlades vi vid foten av Svartberget för att i facklornas sken vandra upp mot korset. Längs vägen upp mot korset stötte vandrarna på bla Barrabas som blivit fri, pga att Jesus tog straffet på sig. Väl uppe vid korset blev deti en samling där vi fick lyssna till Ingegerd Fagerhov som gav oss en påminnelse om PÅSKENS FANTASTISKA BUDSKAP 

Efteråt bjöds det på kaffe och bullar.

TACK till alla som kom och VÄLKOMMEN åter!!

 

Påskvandring till korset i Hassela Långfredagen kl 19:00  Vi samlas vid Svartbergets fot och till facklornas sken tågar vi upp till Korset. Där lyssnar vi till den 1000 år legend historien om st: Staffan och upplever påskens budskap genom sång & musik. Vi bjuds på varmchoklad och nybakad kanelbulle.

VÄLKOMMEN till julaftonens störst höjdpunkt. Kl 23:30 samlas vi vid korset i Hassela och firar att "EN STJÄRNA TÄNDS"  Låt den här natten bli en natt när det får tändas en stjärna i ditt liv


GDPR (General Data Protection Regulation), eller Allmänna dataskyddsförordningen som den faktiskt heter på svenska, är en gemensam lag i EU. Kortfattat går det ut på att du har rätt att veta hur dina uppgifter blir hanterade hos oss.

HÄR kan du läsa om vår personuppgiftspolicy.


Varmt välkommen till NATIONALDAGSBÖNEN Onsdag 6 Juni 2018 kl 16:00 vid korset i Hassela. I år kommer även Patrik Sandberg, Sverigebönens nationelle ledare, att medverka. 

Vi välkomnar DIG även till den efterföljande samlingen kl 18:00 då det blir både förkunnelse och lovsång.

Samlingarna kommer även att direktsändas på Kanal10  !!