St Staffan på Friends

TACK till alla ER som besökte vårt informationsbord under Awakening Scandinavia 2016 på Friends Arena

 

IMG_36961.JPG Bild från Friends Arena 20161028

TACK alla NI fantastiska människor som vi fick förmånen att träffa under Awakening Scandinavia 2016 på Freends arena i Stockholm, helgen 28-30/10. Det var hur kul som helst att få möta Er. Tack för uppmuntrande ord och tack för Era förböner.

Ni som kanske fick informatinen om korset i Hassela för första gången, ett riktigt STORT och VARMT välkommen hit att ta del av informationen om detta på denna hemsida, och vi hoppas ni vill bli en del av vår vision, genom att bli medlem i föreningen. Läs mer om att bi medlem här :) 

TACK också till er trogna medlemmar och gåvogivare. Vi tror det betyder mer än vi kan förstå att vara med och stötta  detta unika och speciella projekt, och vi är SÅ GLADA att Ni alla står med oss i detta arbete. Vi vill överösa Er alla med Guds välsignelser och värmande kärlek. TACK !!

För mer information om Korset i Hassela och föreningen S:t Staffan ring/sms 070-754 80 20; 076-33 99 739 eller maila på adress korsetihassela@gmail.com

TACK för att ni är med och stöjer detta projekt genom medlemsavgift och gåvor. 

Vi tror att det är ett mycket större syfte med detta än att bara sätta upp ett kors på ett berg och starta en förening. Korset tror vi har blivit strategiskt placerad, MITT I SVERIGE, MITT I NORDEN för att det är hög tid att Scandinavien skall få höra talas om detta kors och vad det innebär att omfamna GUDS verk som skedde på Golgata, då JESUS fullbordade det han var kallad till att göra, nämnligen att återlösa DIG och MIG.

Genom Jesus har vägen tillbaks till GUD öppnats och vi kan alla få gå på denna välsignade väg som leder hem till vår Far. Jesus betalade priset fullt ut för DIG och MIG och vi har blivit köpt fria genom Jesu ställföreträdande död. Där, på korset vann Han en EVIG SEGER för hela mänskligheten så att vi kan få ett LIV i gemenskap med vår Herre och skapare.

KORSETS KRAFT går därför ej att förringa.  VÄLKOMMEN att stå upp för korset budskap tillsammans med oss

TACK ALLA NI …..

 

som under 2018 gav en gåva till

S:t Staffans Vattenprojekt-

en insamling till små och mycket effektiva vattenreningsanläggningar från SolarWave

 

-Visste du att 800 barn under 5 år dör varje dag för att de druckit smutsigt vatten

-Men nu kan 1.200 elever och drygt 200 lärare vid en skola i Kampala i Uganda dricka rent vatten tack vare de gåvor som samlades in under 2017 o 2018


VÄLKOMMEN till julaftonens störst höjdpunkt. Kl 23:30 samlas vi vid korset i Hassela och firar att "EN STJÄRNA TÄNDS"  Låt den här natten bli en natt när det får tändas en stjärna i ditt liv


GDPR (General Data Protection Regulation), eller Allmänna dataskyddsförordningen som den faktiskt heter på svenska, är en gemensam lag i EU. Kortfattat går det ut på att du har rätt att veta hur dina uppgifter blir hanterade hos oss.

HÄR kan du läsa om vår personuppgiftspolicy.