Tre (3) filer med information från en artikel om Karl Åkerblom som var införd i Hudiksvalls Tidning den 14 mars 2018.

Klicka på PDF-ikonerna så laddas dokumenten ned som en fil, och du kan själv öppna dessa.    

Tyvärr måste du först rotera dem moturs en gång för att inte få nackspärr.... för jag garanterar att det är intressant läsning ! 

 

Karl har vänligt men bestämt avsagt sig all uppvaktning men önskar att Ni som vill visa er uppskattning kan sätta in en gåva till det vattenprojekt som föreningen St Staffan startat i Uganda.  Rent vatten är en mänsklig rättighet brukar Karl säga.

Vårt bästa sätt att HYLLA JUBILAREN Karl Åkerblom är att hjälpa till med det viktigaste som finns, nämnligen rent vatten !

  GE DIN gåva direkt.    

 Swish på   123 - 03 05 011  Märk med "VATTEN Karl 90"

Du kan även ge DIN gåva via vårt bankgiro för hjälparbete

BG  372-9902   Skriv "VATTEN Karl 90" 

 Läs MER om projektet här!

Läs om chokladkakor som välsignar här !

 

Läs om Karl Åkerbloms chokladkaka som firar 85 år samtidigt som Karl själv firar 90.  Chokladen förvandlas genom godhet till vatten. Och allt vävs samman till viljan att låta evangeliet bli synligt, genom att hjälpa andra.

Kom ihåg föreningens swish nummer 123-03 05 011


TACK ALLA NI …..

 

som under 2018 gav en gåva till

S:t Staffans Vattenprojekt-

en insamling till små och mycket effektiva vattenreningsanläggningar från SolarWave

 

-Visste du att 800 barn under 5 år dör varje dag för att de druckit smutsigt vatten

-Men nu kan 1.200 elever och drygt 200 lärare vid en skola i Kampala i Uganda dricka rent vatten tack vare de gåvor som samlades in under 2017 o 2018


VÄLKOMMEN till julaftonens störst höjdpunkt. Kl 23:30 samlas vi vid korset i Hassela och firar att "EN STJÄRNA TÄNDS"  Låt den här natten bli en natt när det får tändas en stjärna i ditt liv


GDPR (General Data Protection Regulation), eller Allmänna dataskyddsförordningen som den faktiskt heter på svenska, är en gemensam lag i EU. Kortfattat går det ut på att du har rätt att veta hur dina uppgifter blir hanterade hos oss.

HÄR kan du läsa om vår personuppgiftspolicy.