S:t STAFFANS projektet omfattar ett 4 hektar stort område.

S:t Staffasns Korset är det centrala i hela projektet och innefattar allt i sin egen proklamation över det enorma segerbudskap som Bibeln lyfter fram då allt blev fullbordat.

S:t Staffans Kapell är den plats där vi får samlas vid korsets fot. Ett kapell fyllt av liv, hopp och tro. Där Guds treenighet talar till oss på ett speciellt sätt och där Han kan möta alla våra behov.

S:t Staffans Via Dolorosa är en pilgrimsvanrdring där vi kan få uppleva Guds omsorg mitt i vår vardagen och få uppleva dramatiken av vandringen mot korset.

S:t Staffans stora scen är en plats där himlen är öppen och där budskapet kan få en plattform.

 

TACK ALLA NI …..

 

som under 2018 gav en gåva till

S:t Staffans Vattenprojekt-

en insamling till små och mycket effektiva vattenreningsanläggningar från SolarWave

 

-Visste du att 800 barn under 5 år dör varje dag för att de druckit smutsigt vatten

-Men nu kan 1.200 elever och drygt 200 lärare vid en skola i Kampala i Uganda dricka rent vatten tack vare de gåvor som samlades in under 2017 o 2018


VÄLKOMMEN till julaftonens störst höjdpunkt. Kl 23:30 samlas vi vid korset i Hassela och firar att "EN STJÄRNA TÄNDS"  Låt den här natten bli en natt när det får tändas en stjärna i ditt liv


GDPR (General Data Protection Regulation), eller Allmänna dataskyddsförordningen som den faktiskt heter på svenska, är en gemensam lag i EU. Kortfattat går det ut på att du har rätt att veta hur dina uppgifter blir hanterade hos oss.

HÄR kan du läsa om vår personuppgiftspolicy.