S:t STAFFANS projektet omfattar ett 4 hektar stort område.

S:t Staffasns Korset är det centrala i hela projektet och innefattar allt i sin egen proklamation över det enorma segerbudskap som Bibeln lyfter fram då allt blev fullbordat.

S:t Staffans Kapell är den plats där vi får samlas vid korsets fot. Ett kapell fyllt av liv, hopp och tro. Där Guds treenighet talar till oss på ett speciellt sätt och där Han kan möta alla våra behov.

S:t Staffans Via Dolorosa är en pilgrimsvanrdring där vi kan få uppleva Guds omsorg mitt i vår vardagen och få uppleva dramatiken av vandringen mot korset.

S:t Staffans stora scen är en plats där himlen är öppen och där budskapet kan få en plattform.

 

VÄLKOMMEN till julaftonens störst höjdpunkt. Kl 23:30 samlas vi vid korset i Hassela och firar att "EN STJÄRNA TÄNDS"  Låt den här natten bli en natt när det får tändas en stjärna i ditt liv


GDPR (General Data Protection Regulation), eller Allmänna dataskyddsförordningen som den faktiskt heter på svenska, är en gemensam lag i EU. Kortfattat går det ut på att du har rätt att veta hur dina uppgifter blir hanterade hos oss.

HÄR kan du läsa om vår personuppgiftspolicy.


Varmt välkommen till NATIONALDAGSBÖNEN Onsdag 6 Juni 2018 kl 16:00 vid korset i Hassela. I år kommer även Patrik Sandberg, Sverigebönens nationelle ledare, att medverka. 

Vi välkomnar DIG även till den efterföljande samlingen kl 18:00 då det blir både förkunnelse och lovsång.

Samlingarna kommer även att direktsändas på Kanal10  !!