kapell.jpgTag chansen!

Nu har du möjlighet att vara med och få del i ett unikt historiskt monument. Lycka är att tillsammans med många andra sträva mot ett stort mål, att gemensamt bygga och skapa historia. Nu finns chansen att få del i ett historiskt monument som kommer att synas. Dessutom är detta ett monument som bygger på livets tre grundpelare. Tron, Hoppet och Kärleken.

Kom med och förverkliga denna unika idé

  • Genom medlemskap i föreningen S:t Staffans Kapell på Älvåsen, Hassela
  • Genom ekonomiskt bidrag
  • Genom eget arbete

Du som bli ny medlem och betalat årsavgiften får ett fint medlemsintyg hemskickat. Inbetalningskort för medlemsavgiften till medlemmar skickas ut efter årsmötet.

Du som gör värdefulla ideella arbetsinsatser eller skänker minst 1.000 kronor får ditt namn på en minnestavla och blir också ägare av en centimeter av det 30 meter höga korset. Du får dessutom ett gåvodiplom (äganderättsbevis)  (Minnesplakett, namn+ort+år för gåva, gäller vid första gåvotillfället. Gåvodiplom utsändes alltid). 

Du som skänker minst 250 kronor får ditt namn infört i gåvoboken.

Varmt välkomna som medlem i föreningen!

Sänd in årsavgiften (450 kronor per person/1000 kronor företag) och eventuella gåvor till föreningens bankgiro. Ange noga namn, adress och gärna telefonnummer och epost. Är du redan medlem, ange alltid ditt medlemsnummer

Information om årsavgiften. Föreningen siktar på att kunna skapa en långsiktig och trygg lösning för färdigställande och drift av hela området, inklusive upplevelsestigen "Via Dolorosa", scen och stugby. Tillsammans kan vi skapa något helt unikt. Detta kommer att bli en historisk anläggning på många sätt. Vill du vara med och skapa historia? Bli medlem i föreningen S:t Staffan

Priser: Hyra och Guidning

Priset för att hyra S:t Staffans kapell för Dop, Vigsel eller liknande är 1.000 kr

Guidning av projektet S:t Staffan är 50 kr/person med minimiavgift på 350 kr per guidning

Medlemsförmåner (kommer på sikt)

Här kommer Du i framtiden att kunna läsa om och ta del av medlemsförmånerna genom ditt medlemskap i föreningen S:t Staffan. Vi kommer att arbeta för att du som medlem skall kunna hitta intressanta rabatter på både varor och tjänster.

Vill du som företagare vara med och stödja detta projekt. Tag gärna kontakt med oss via vår mail  korsetihassela@gmail.com

Just nu:

15% rabatt på böcker och CD-skivor i NKC's bok-shop. Adress Bergevägen 7a, 820 77 GNARP

Tack för ert stöd till projektet S:t Staffans Kors och Kapell

 

Besöks-adress

S:t Staffans Kapell på Svartberget, Älvåsen i Hassela

Post-adress

S:t Staffans Kapell
Box 64
820 77 GNARP

Telefon: 070-754 80 20 (ordf) 076-33 99 739 (sekr)
E-post: korsetihassela@gmail.com
Webb: www.staffanskapellet.se
Bankgiro:5756-9790

Boende och information

Bokningscentralen i Hälsingland

Telefon: 0652-161 75
E-post: info@bokningscentralen.com
Webb: www.bokningscentralen.com

 

GDPR (General Data Protection Regulation), eller Allmänna dataskyddsförordningen som den faktiskt heter på svenska, är en gemensam lag i EU. Kortfattat går det ut på att du har rätt att veta hur dina uppgifter blir hanterade hos oss.

HÄR kan du läsa om vår personuppgiftspolicy.


Varmt välkommen till NATIONALDAGSBÖNEN Onsdag 6 Juni 2018 kl 16:00 vid korset i Hassela. I år kommer även Patrik Sandberg, Sverigebönens nationelle ledare, att medverka. 

Vi välkomnar DIG även till den efterföljande samlingen kl 18:00 då det blir både förkunnelse och lovsång.

Samlingarna kommer även att direktsändas på Kanal10  !!


ALLA medlemmar är varmt välkomna på ÅRSMÖTET den 14 Maj 2018 kl 18:00 på Hasselagården i Hassela. Sedvanliga förhandlingar kommer att hållas där samt att vi även får lyssna till extra intressant information om det vattenprojekt som vi är med och stöttar.